Contabilitate

Servicii eficiente de contabilitate menite să asigure funcționarea corectă și în termeni legali a afacerii tale.

Pachete complete
de contabilitate

Apelând la serviciile de contabilitate puse la dispoziție de QuickCont, veți avea siguranța că toate rapoartele și dările către stat vor fi realizate la timp.

Servicii de contabilitate Targoviste

Oferim servicii contabile complete realizate doar de experți contabili certificați. Facem contabilitate SRL, contabilitate PFA sau pentru alte tipuri de firme. Punem la dispoziția clienților noștri servicii de contabilitate în Târgoviște și întregul județ Dâmbovița.

Contabilitatea reprezintă liantul între afacerea ta și stat, astfel încât compania pe care o reprezinți să își desfășoare activitatea în mod legal, conform legislației în vigoare. Noi ajutăm afacerea ta să dureze și prospere, să contribuie la binele comunitar și să conteze în  dezvoltarea mediului.

În oricare dintre situațiile de mai sus, va sprijinim cu servicii integrate de:

Experți contabili
autorizați CECCAR

Nu suntem o simplă firmă de contabilitate, suntem cei care sunt alături de tine la fiecare pas, cei care îți oferă sfaturi pertinente în ceea ce privește fiecare modificare a legislației, cu care poți forma un parteneriat bazat pe comunicare și care îți oferă liniște si siguranță atunci când vine vorba de actele societății tale. Ești gata să pornim la drum împreună?

Fie că este vorba despre explicarea mai amănunțită a cerințelor unei reglementări, de opțiunea unui antreprenor pentru a-și dezvolta propria afacere folosind metode de management inovative sau este vorba despre un tânăr antreprenor care dorește să relaționeze rapid cu noi, în calitate de furnizor de servicii, oferim soluții optime în în raport cu legislația în vigoare.

Module de compatibilitate accesibile:

Evidența contabilă lunară sau trimestrială, după caz, care include în principal următoarele: